Znanje tujega jezika odpira vrata v svet

Zima se je dokončno poslovila in pomlad je na široko odprla svoja vrata. Sonce nas lepo boža in zeleni poganjki na vejah nam dajo vedeti, da je čas, da se prebudimo, predramimo in zakorakamo v nove zmage.

A vendar to zimo niso vsi počivali. Na Ljudski univerzi Kočevje je bilo pestro in naše učilnice so bile polne. Skoraj vsak dan  je potekal tečaj tujega jezika, kjer so udeleženci krepili svoje kompetence. Včeraj popoldne, v torek, 18. 4. 2018, smo tečajnike povabili na zaključni dogodek, kjer smo jim podelili potrdila o doseženem znanju.

Od januarja do marca 2018 smo v naših učilnicah spoznavali italijanščino in nemščino, utrjevali in nadgrajevali smo angleščino in izvedli smo tečaj slovenščine za tujce.

S tečaji tujih jezikov za zaposlene nadaljujemo jeseni. Vabljeni, da se nam pridružite! Za informativni vpis pokličite 051 414 706 (Sonja Hribar).

Programi znotraj projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019 so za zaposlene brezplačni, saj jih sofinancirata MIZŠ in ESS.

Zapisala: Sonja Hribar

Foto: arhiv LU Kočevje

Znanje tujega jezika odpira vrata v svet

Posted in Aktualno, Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016 - 2019.