ZAMISLI USTVARJANJA Z RAZLIČNIMI TEHNIKAMI IN MATERIALI

Ljudska univerza Kočevje vas v okviru Univerze za tretje življenjsko obdobje vabi na študijski krožek ZAMISLI USTVARJANJA Z RAZLIČNIMI TEHNIKAMI TER MATERIALI. 
Na prvi delavnici z naslovom  DOMAČA MILA – DIŠEČA POZORNOST se boste lotili izdelave mil in to kar iz domače kuhinje. Izognili se boste škodljivim barvilom in dišavam ter namesto konzervansov uporabili izvlečke blagodejnih rastlin ter rož. 


Delavnica bo potekala v torek, 8.4.2014 ob 18. uri na Ljudski univerzi Kočevje (II. nadstropje, učilnica 1).

Na drugi delavnici z naslovom DOMA NAREJENA NEGOVALNA KREMA se boste lotili izdelave kreme in to kar iz domače kuhinje. Domača kozmetika je kot vsaka kozmetika sestavljena bolj ali manj iz enakih osnovnih sestavin, kot so: tekočine (destilirana voda, hidrolat, čaj …), maščobe (olja in masla). Učinkovine, kot so eterična olja, pa jo še posebej obogatijo.

Delavnica bo potekala v ponedeljek, 19.5.2014 ob 18. uri na Ljudski univerzi Kočevje (II. nadstropje, učilnica 1).

Obisk delavnic je za vse zainteresirane BREZPLAČEN!

Vabljeni v našo družbo.

Prijavite se lahko s pomočjo spletnega obrazca INFORMATIVNA PRIJAVA, lahko nas obiščete na sedežu LU Kočevje v času uradnih ur, pišete na info@lu-kocevje.si  ali pokličete kontaktno osebo za dodatne informacije oz. tajništvo LU Kočevje ((0)1 89 38 270).

Več o Univerzi za tretje življenjsko obdobje
Urniki in obvestila

INFORMACIJE
Majda Valda
tel: +386 (0)1 89 38 277
mail:  \n Ta e-po%C5%A1tni naslov je za%C5%A1%C4%8Diten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ” style=”font-weight: bold; text-decoration: none; color: rgb(92, 140, 163);”> majda.valda@lu-kocevje.si

 
 
Posted in Aktualno, Univerza za tretje življenjsko obdobje.

Dodaj odgovor