Nadaljevalni tečaj angleščine na ravni B1 po Skupnem evropskem referenčnem okvirju je namenjen vsem, ki vam angleščina ni tuja, vendar bi se radi pri sporazumevanju počutili še bolj domače in postali samozavesten govorec v prav vsaki situaciji. Kotizacija znaša 240 eur z DDV. V ceno je vključeno tudi gradivo. Plačilo je možno na 3 obroke, prvi obrok se plača pred pričetkom tečaja.

Nadaljevalni tečaj angleščine vam bo pomagal pri tem, da se boste sposobni samostojno vključiti v pogovor, ki se bo nanašal na splošne teme, denimo pogovor o družini, vašem prostem času, delu ipd. Razumeli boste glavne stvari, s katerimi se srečujete na delu, v šoli ali prostem času. Prav tako boste ob uporabi standardnega jezika sposobni razumeti glavne misli radijskih in televizijskih oddaj, ki se bodo navezovale na vam znano tematiko oz. ki bodo v okviru vaših osebnih ali poklicnih zanimanj. Namenjen je pridobivanju jezikovnega znanja za pripovedovanje o preteklih dogodkih z uporabo osnovnih časov in uporabo osnovnih nepravilnih glagolov.

Predavateljica: Ines Ana Jarc – diplomirana anglistka z izkušnjami vodenja tečajev angleškega jezika, tako splošno jezikovnih kot poslovne angleščine na različnih ravneh.

Prijave in informacije na Portalu ZNANJA in na telefonu 051 414 706.