Usposabljanje za življenjsko uspešnost – Moj korak

Program Usposabljanje za življenjsko uspešnost Moj korak je namenjen odraslim s posebnimi potrebami. Glavni namen programa je obnavljanje in pridobivanje temeljnega znanja in spretnosti, kar udeležencem omogoča lažje obvladovanje situacij v vsakdanjem življenju, večjo samostojnost in odgovornost, vključevanje v različne družbene dejavnosti ter dvig samozavesti in posledično kakovost življenja.

Skupne vsebine: osebna identiteta, družina in dom, osebna razmerja, prosti čas, turizem, telo in zdravje, ekonomika, hrana in pijače, javno življenje, kultura in družba,  mediji, naravno okolje.

Posebne vsebine: delo, zaposlitev, poklic, brezposelnost, socialna varnost, učenje za potrebe vsakdanjega življenja, domače okolje.
 
Trajanje: 120 pedagoških ur

Prijavite se lahko s pomočjo spletnega obrazca INFORMATIVNA PRIJAVA, lahko nas obiščete na sedežu LU Kočevje v času uradnih ur, pišete na info@lu-kocevje.si  ali pokličete kontaktno osebo za dodatne informacije oz. tajništvo LU Kočevje ((0)1 89 38 270). Prijave sprejemamo do konca septembra 2013 oz. do zasedbe prostih mest.

INFORMACIJE:
Maja Rupnik
tel: +386 (0)1 89 38 273
mail: maja.rupnik@lu-kocevje.si

Posted in Aktualno.

Dodaj odgovor