Učenje v središču za samostojno učenje na LU Kočevje je udobno in brezplačno

Za učenje je vedno pravi čas!

Učimo se na vsakem koraku, vse življenje. Včasih ugotovimo, da potrebujemo novo znanje, ali pa si preprosto želimo razširiti obzorja, pa ne najdemo časa, morda nimamo primernega prostora in opreme, ali pa nam primanjkuje sredstev za izobraževanje.

Na Ljudski univerzi Kočevje je na voljo posebno središče za samostojno učenje, namenjeno vsem odraslim, ki jim iz kakršnih koli razlogov tradicionalno učenje in izobraževanje nista dostopna ali jim ne ustrezata. Ko se v centru Kočevja, na Trgu zbora odposlancev 30, v 2. nadstropju sprehodimo levo po hodniku, na koncu vstopimo v prijeten prostor, v katerem je 14 učnih mest z računalniki, mini knjižnica in kotiček za branje ali za klepet. Pričaka nas prijazna strokovno usposobljena svetovalka, ki nam lahko pomaga pri dostopu do interneta, uporabi elektronske pošte, iskanju primernega učbenika, priročnika ali drugega gradiva za samostojno učenje in ne nazadnje pri izbiri našega načina učenja, da je le to čim bolj učinkovito. Včasih pa potrebujemo le malo spodbude, da lažje dosežemo zastavljene učne cilje. Učenje v središču je za udeležence brezplačno, saj ga sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Na Ljudski univerzi Kočevje lahko prav vsak obiskovalec v središču najde znanje po lastni meri in s tem osebno rast ter zadovoljstvo, potrebno je le, da se odločimo in si vzamemo čas. Odprto je vsak dan od 8. do 16., ob petkih do 13. ure.

INFORMACIJE:
Melita Oražem
tel: +386 (0)1 89 38 276
mail: melita.orazem@lu-kocevje.si

Posted in Aktualno, Središče za samostojno učenje.

Dodaj odgovor