S projektom LIFE Kočevsko smo se predstavili na 47. sejmu Narava-zdravje

Na letošnjem 47. sejmu Narava-zdravje, ki je potekal med 24. in 27. novembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, smo predstavniki partnerjev projekta LIFE Kočevsko poskrbeli za promocijo načrtovanih in izvedenih aktivnosti projekta LIFE Kočevsko.

V dvorani C/STEKLENA DVORANA Gospodarskega razstavišča v Ljubljani smo se radovednim obiskovalcem naše stojnice predstavili z individualnimi razgovori, različnim promocijskim materialom ter predvajanjem kratkih video vsebin, ki so nastale v času trajanja projekta. Dogajanje na stojnici so popestrile tudi makete tarčnih vrst v njihovi naravni velikosti in interaktivna maketa Kočevskega s prikazanim podzemljem in vodnim sistemom. S pomočjo omenjenih pripomočkov so obiskovalci sejma pobliže spoznali skrivnosti Kočevskega tako v besedi kot sliki, piko na i pa so postavile izbrane fotografije javnega fotografskega natečaja KOČEVSKO – SOŽITJE Z NARAVO, ki so bile razstavljene blizu stojnice.

Za popestritev dogajanja smo med obiskovalci poskrbeli tudi z nagradno igro. Med vsemi, ki so bili pripravljeni odgovoriti na nekaj kratkih vprašanj na temo projekta LIFE Kočevsko, smo izžrebali tri nagrajence, ki prejmejo promocijsko darilo. Srečnim nagrajencem iskreno čestitamo, vsem ostalim sodelujočim in obiskovalcem pa se zahvaljujemo za sodelovanje ter prijetno druženje ob naši stojnici.

Novico pripravili sodelavci LU Kočevje

Posted in Aktualno, LIFE Kočevsko.