Pred desetletjem je bilo računalniško znanje privilegij redkih posameznikov, z razvojem informacijske tehnologije in programskih orodij pa se je krog uporabnikov bliskovito širil. In ta neverjeten tempo razvoja strojne in programske opreme nas iz dneva v dan bolj sili k izobraževanju in osvajanju sodobne tehnologije. Zato smo za vas pripravili širok izbor izobraževalnih programov računalništva, s katerimi boste osvojili osnove in nadgradili že pridobljeno znanje.

Organiziramo naslednje tečaje:

Tečaji računalništva potekajo v naših prostorih, na željo pa jih lahko izvajamo tudi v prostorih naročnika. Vodijo jih izkušeni predavatelji, ki se tudi sami nenehno izpopolnjujejo. Učilnica je prijetno opremljen prostor s sodobno programsko opremo in 15 računalniki, tako da ima vsak udeleženec svoje mesto.

Računalniških veščin se boste naučili s praktičnim delom pod vodstvom usposobljenega predavatelja, ki vas bo vodil po poti spoznanj različnih računalniških programov. V skupini je najmanj 8 udeležencev, ki se učijo računalniških veščin 2-3 krat tedensko v popoldanskih ali večernih urah. Tečaji so zabavni, intenzivni in učinkoviti.

Pridobljeno znanje lahko udeleženci utrjujejo in nadgrajujejo samostojno v Središču za samostojno učenje na Ljudski univerzi Kočevje, ki deluje od ponedeljka do četrtka od 8. do 16. ure, ob petkih pa od 8. do 13. ure.

INFORMACIJE

Maja Rupnik
tel: +386 (0)1 89 38 273
mail: maja.rupnik@lu-kocevje.si

PRIJAVA

Prijavite se lahko s pomočjo spletnega obrazca INFORMATIVNA PRIJAVA, lahko nas obiščete na sedežu LU Kočevje v času uradnih ur, pišete na info@lu-kocevje.si  ali pokličete kontaktno osebo za dodatne informacije oz. tajništvo LU Kočevje ((0)1 89 38 270). Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest.