V petek, 15.3. 2019 pričenjamo z 30 urno obliko usposabljanja za uporabo načel HACCP sistema na Ljudski univerzi Kočevje.
Program je primeren za vse, ki se pri svojem vsakodnevnem delu srečujejo z izvajanjem zahtev in postopkov sistema HACCP. Smernice dobre higienske prakse morajo obvladati zaposleni v trgovskih podjetjih z živili, zaposleni v prehrambni predelovalni industriji, zaposleni v šolskih in drugih kuhinjah ter zaposleni v gostinskih lokalih.
Program je sofinanciran s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada v okviru projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022 in je za zaposlene in brezposelne udeležence, s poudarkom na starejših od 45 let, v celoti brezplačen.
Več informacij na telefonski številki 051 414 706, 01 893 82 73 ali na e-naslovu: maja.rupnik@lu-kocevje.si.
Predavanja bodo potekala po razporedu: