Pričeli smo z aktivnostmi v Večgeneracijske centru SKUPAJ na LU Kočevje

Na Ljudski univerzi Kočevje smo januarja pričeli z izvajanjem projekta Večgeneracijski center SKUPAJ (v nadaljevanju VGC), katerega vodilni partner je RIC Novo mesto in se bo v našem lokalnem okolju odvijal nadaljnjih 5 let.

Večgeneracijski center SKUPAJ predstavlja osrednji prostor zbiranja v lokalnem okolju, njegov namen pa je druženje, ohranjanje oziroma širjenje socialne mreže in zadovoljevanje potreb različnih oblik družin, posameznih družinskih članov v vseh življenjskih obdobjih, starejših in drugih ranljivih skupin.

Zato smo, v okvirju dejavnosti VGC na LU Kočevje  z februarjem pričeli z različnimi BREZPLAČNIMI delavnicami in predavanji za naše občane. Pripravili  smo  tudi urnik dejavnosti za obdobje od 31. 01. 2017 do 03. 02. 2017. Za ogled urnika kliknite  na naslednjo povezavo: URNIK DEJAVNOSTI V VEČGENERACIJSKEM CENTRU SKUPAJ NA LU KOČEVJE (31. 01. 2017 do 03. 02. 2017)

Zaradi omejenega števila mest je potrebna predhodna prijava na telefonsko številko 051 414 706.

Iz majhnega zraste veliko in iz majhnih korakov verjamemo, da bo naš večgeneracijski center SKUPAJ zrasel v nepogrešljiv prostor v našem okolju.

Veselimo se vašega obiska.

 

Posted in Aktualno, Večgeneracijski center SKUPAJ.