Podelitev potrdil udeležencem tečajev tujih jezikov

S hitrim tempom se zaključuje še eno koledarsko leto in hkrati uspešna izvedba še enega obdobja brezplačnih jezikovnih tečajev za zaposlene.

Od septembra do decembra 2017 smo uspešno izvedli dva tečaja angleškega jezika na začetni stopnji in en tečaj nemškega jezika, prav tako začetna stopnja. Za dva programa, ki sta potekla v prostorih LU Kočevje, smo včeraj izvedli podelitev potrdil udeležencem. Na podelitvi so se nam pridružili tudi udeleženci tečaja slovenščina za tujce, ki so si po opravljenem izpitnem delu, malce oddahnili.

V tekočem obdobju smo izvedli tudi šest programov računalniškega usposabljanja, ki so za zaposlene prav tako brezplačni.

Skupno smo v koledarskem letu 2017 izpeljali 27 brezplačnih programov za zaposlene s skupaj vključenimi 348 udeleženci. Izvedli smo 13 tečajev računalniškega izobraževanja, 11 tečajev tujih jezikov, 2 tečaja na temo zdravja in 1 UŽU program Izzivi podeželja.

V prihajajočem letu vabimo vse delodajalce in zaposlene, da se nam pridružijo in pridobijo nova znanja ali nadgradijo že obstoječe kompetence.

Vesele praznike in vse dobro v novem letu!

Sonja Hribar,

Organizatorica izobraževanja odraslih

 

Posted in Aktualno.