Konec leta 2019 je prinesel tudi zaključek programov znotraj projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2018-2022. V jesenskem obdobju smo izvajali tri programe. Za udeležence tečaja angleščine na začetni ravni in tečaja računalniške pismenosti smo konec decembra pripravili podelitev potrdil. Kratko druženje je potekalo v sproščenem in prijetnem vzdušju. Prisotnim smo predvajali naš promocijski film ob 60-letnici delovanja LU Kočevje.

Decembra smo zaključili tudi z usposabljanjem za življenjsko uspešnost Beremo in pišemo skupaj. V programu so se udeleženke in njihovi otroci pobližje spoznavali s pisano besedo in urili svoje bralne sposobnosti. Program smo popestrili z dvema kuharskima delavnicama, ki sta dodatno popestrili prenos znanja. Učili smo se tako izvajalci kot tudi udeleženci in prenašali znanja drug na drugega.

Vsem udeležencem, prisotnim na podelitvi in tistim, ki so jim delovne obveznosti prekrižale načrte, se zahvaljujemo za udeležbo in jim čestitamo ob uspešnem zaključku.

Programi jesen 2019