Podelitev potrdil udeležencem programa Tuji jezik za potrebe dela

J. W. Goethe je nekoč dejal: »Kar vedno delaš, delaj pametno in misli na konec.« Ne vedoč, da sledimo tej misli, smo se na projektu Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 – 2019 od pričetka projekta trudili delati dobro, se prilagajali našim udeležencem in jih pripeljali do skupnega cilja – do zaključka programa.

Zaradi velikega števila vpisanih v programe jezikovnih izobraževanj smo se odločili, da pripravimo skupno podelitev potrdil za vse udeležence v projektu, ki so obiskovali tečaje tujih jezikov. Izvedli smo štiri tečaje angleškega jezika in en tečaj nemškega jezika. Udeležencem dogodka smo na kratko predstavili dosežke v projektu in načrtovane izvedbe. Nekaj vtisov o sodelovanju in izvedbi programa je vsem prisotnim podala naša dolgoletna predavateljica za angleški jezik. Ob koncu srečanja smo udeležencem podelili potrdila in drobno pozornost, ki jih bo spominjala na trenutke preživete v naših prostorih.

V veliko veselje nam je, da so bili udeleženci s programi in predavatelji zelo zadovoljni in si želijo ponovne vključitve v naše programe. Najbolj pa nas veseli, da so se med udeleženci spletle nove vezi in poznanstva, ki bodo še dolgo po zaključku tečaja, poleg osvojenega znanja, dokazovale, da nas nove izkušnje in znanja bogatijo.

Kitajski pregovor pravi, da nam znanje tujega jezika odpre novo okno, skozi katerega lahko gledamo v svet. Vsem udeležencem želimo čim več na široko odprtih oken.

Zapisala: Sonja Hribar

Podelitev potrdil_Tuji jezik za potrebe dela

Posted in Aktualno, Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016 - 2019.