Vabljeni na 21-urni tečaj šivanja, primeren tako za popolne začetnike, kot tudi za tiste, ki si želite nadgraditi svoje osnovno znanje.

Tečaj bo potekal pod vodstvom izkušene mentorice Andreje Likar, v sklopu 6 srečanj, vsak ponedeljek in četrtek od 17. do 20.30 ure, s pričetkom v četrtek, 7.11.2019. Potrebujete: šivalni stroj in osnovni šivalni pribor (potrebščine bodo predstavljene na prvem srečanju). V kolikor še nimate svojega šivalnega stroja, je možna tudi izposoja le-tega.

Cena 21-urnega tečaja je 130 eur. Možno je plačilo na 2 obroka.

Odločite se za naložbo v vedno koristno znanje, s katerim boste lahko izražali svojo ustvarjalnost in izdelali kaj uporabnega.

Mentorica: Andreja Likar je izkušena mentorica šivanja, ki svoje teoretično in praktično znanje nazorno prenese zadovoljnim udeležencem.
Opombe: Potrebujete: šivalni stroj in osnovni šivalni pribor (potrebščine bodo predstavljene na prvem srečanju). V kolikor še nimate svojega šivalnega stroja, je možna tudi izposoja le-tega.
Svoje mesto si zagotovite s prijavo na naslednji povezavi: https://kariera.kocevje.si/znanje/osnovni-tecaj-sivanja/individual-registration

Dodatne informacije: melita.orazem@lu-kocevje.si, 01 8938 270