Neformalna izobraževanja za brezposelne 2018

Oktobra 2018 smo pripeljali do konca še en program brezplačnih izvedb za brezposelne. Letos so programi potekali od januarja do vključno oktobra 2018. V spomladanskem obdobju smo izvedli tri brezplačne tečaje tujih jezikov, en tečaj Excel osnovni in en osnovni začetni tečaj računalništva Računalniška pismenost za odrasle.

Nabor programov smo zaključili z izvedbo tečaja Excel nadaljevalni. Udeleženci so z našim programov in predavateljem Jožetom Zidarjem bili zelo zadovoljni. V pričetku novembra smo pripravili tudi podelitev potrdil za udeležence. Nekaj se jih je podelitve uspelo udeležiti, nekaj pa na srečo ne. Zakaj na srečo? Ker so v vmesnem času uspeli najti zaposlitev in se nam v dopoldanskem času niso mogli pridružiti.

Upamo, da bo novo pridobljeno znanje udeležencem v pomoč pri nadaljnji zaposlitvi in da se prihodnje leto srečamo v naših programih za zaposlene.

Zaključujemo z mnenjem udeleženke Jasmine Čajo, ki se je udeležila tako začetnega kot tudi nadaljevalnega programa Excel. Jasmina hvala J!

»Včasih sem bila na Ljudski univerzi predavateljica, zadnja leta pa udeleženka različnih tečajev in dogodkov. Imate odlične predavatelje in zanimiva srečanja, da mi je včasih prav žal, da dan ni malo daljši, da vas obiščem večkrat. Všeč mi je, da LU ponuja res široko paleto dejavnosti in vsakdo se lahko v nečem najde. Punce na LU ste odlična ekipa. Hvala, da sem vedno na tekočem z vašim programom dela.«

Programe financira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Zapisala: Sonja Hribar

Tečaj Excel nadaljevalni 2018

Posted in Aktualno, Neformalni izobraževalni programi za brezposelne 2018.