V času ukrepov, povezanih s koronavirusom, je uprava Ljudske univerze sicer uradno zaprta, kar pa ne pomeni, da zaposleni ne mislimo na vas, saj vas že pošteno pogrešamo. Zavedamo se namreč, da z izolacijo od družabnega življenja vaša potreba po novem znanju in tudi druženju ni nič manjša, kot sicer.

V zavetju lastnih domov se spoprijemamo s trenutno situacijo in pripravljamo e-vsebine, da bomo lahko čimprej nadaljevali z večino programov, ki trenutno »pavzirajo«.

Na voljo smo vam preko naših mobilnih telefonskih številk, e-pošte in Facebooka, v sklopu nekaterih programov, kot je Osnovna šola za odrasle, pa tudi v e-učilnicah. Veseli bomo vašega odziva na povabilo naših koordinatoric posameznih projektov, katere vam bodo posredovale informacije za dostop do izobraževalnih vsebin preko spleta.

Še vedno vam je na voljo naše Svetovalno središče Pokolpje, ki omogoča opravljanje dejavnosti informiranja in svetovanja pred, med in po končanem izobraževanju ter vrednotenje neformalno pridobljenih znanj. Svetovanje se trenutno izvaja preko telefona (+386 51 414 706), Skypea ali e-pošte (urska.brinovec@lu-kocevje.si za nezaposlene, maja.rupnik@lu-kocevje.si za zaposlene), in sicer od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro. Postopek svetovanja je brezplačen.

Ostanite del družine Ljudske univerze Kočevje tudi v času izolacije in seveda ostanite doma in zdravi, da bomo lahko kmalu spet tudi dejansko skupaj.

Melita Oražem, vodja OE s sodelavkami