LIFE Kočevsko na sejmu Narava – zdravje

Med 5. in 8. 11.2015 je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 46. Sejem Narava Zdravje. V Stekleni dvorani smo v sodelovanju z ekipo projekta LIFE DinAlp Bear na skupni stojnici , ki smo jo poimenovali » Aktivno varstvo gozdnih živali«, predstavili oba projekta – LIFE Kočevsko in projekt LIFE DinAlp Bear.

Prijetno opremljena stojnica, svež promocijski material, ki smo ga uspeli pripraviti in izdelati do sejma, podajanje odgovorov obiskovalcem ter dobra volja med člani obeh projektnih skupin na stojnici sta štiridnevno dogajanje na sejmu dodatno popestrili. Z delavnico » Sem detel in vedno potrkam predno vstopim«, ki jo je za šolsko mladino pripravila ekipa Zavoda za gozdove, smo popestrili tudi zanimiv  spremljevalni program sejma.

Sodelovanje na sejmu Narava Zdravje z ekipo projekta LIFE DinAlp Bear je prva skupna aktivnost, a vsekakor ne zadnja. Ravno želja po sodelovanju med projektoma je bila razlog za sestanek (2.10.2015) članov obeh projektov, na katerem smo našli kar nekaj skupnih točk in novih idej za skupne aktivnosti.

Posted in Aktualno, LIFE Kočevsko.