Po več kot letu in pol “kriznih razmer” ugotavljamo, da so kočevska podjetja v zelo dobri kondiciji. To je razlog, da se k nam vrača KARIERNI SEJEM KOČEVJE, ki se bo odvijal v petek 19. novembra in v soboto 20. novembra v Športni dvorani KočevjePRIJAVE na 10 minutne 1-na-1 razgovore z delodajalci so že odprte.

Ne zamudite enkratne priložnosti, da se osebno predstavite, saj je običajno težko priti do osebnega stika z delodajalci in poslane prošnje hitro romajo “v predal”. Sedaj ni več izgovorov, imate 800+ razlogov, da se udeležite Kariernega sejma in se izkažete.

Svetovalke iz Ljudske univerze Kočevje vam ponujajo individualno pomoč pri prijavi in življenjepisu ter vam bodo pomagale pri boljši predstavitvi pred delodajalcem. Pokličite in si zagotovite svoj termin pri Sonji Hribar (sonja.hribar@lu-kocevje.si, +386 41 708 483).

Vas zanima več in želite biti dobro pripravljeni ter se čimprej prijaviti? Kliknite povezavo https://kariera.kocevje.si/ in poiščite vse dodatne informacije, ki jih potrebujete.

Ne pozabite spremljati facebook strani kariera.kocevje, saj bomo sproti objavljali nova delovna mesta, na katera se boste lahko prijavili.