Kar sejemo, to žanjemo

Kar sejemo, to žanjemo, kar dajemo, to prejemamo. Latinski pregovor, ki se skozi naša dejanja vedno znova potrdi. Še kako pa velja pri učenju.
Le še dober mesec in zakorakali bomo v drugo polovico leta in če se ozrem nazaj, so naši udeleženci dobro sejali in verjamem, da bo žetev obilna. V sklopu projekta Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019 smo na LU Kočevje uspešno izvedli šest tečajev tujih jezikov in štiri tečaje računalništva. Do konca avgusta imamo izvedbo še petih računalniških izobraževanj.
Skozi celo leto vpisujemo zainteresirane na informativni seznam in oblikujemo skupine glede na vaše želje in potrebe. Trenutno imamo povpraševanja za angleški, nemški in italijanski jezik, tako na začetni kot na nadaljevalni stopnji, imamo nekaj povpraševanj za španski in ruski jezik na začetni stopnji, za tečaje računalništva pa se skupine polnijo za vsebino Excel/Word, fotografski tečaj in vsebinski marketing. Za zaključene skupine iz podjetjih izvajamo programe zdravja na delovnem mestu in delavnice komunikacije. Z vsebino in termini izvedb se prilagodimo vašim potrebam. Vabljeni, da nas pokličete in se vpišete v naše programe. Prednost pri vpisu imajo zaposleni starejši od 45 let. Z izvedbami nadaljujemo jeseni 2018.
Kolikor vložimo, toliko dobimo nazaj. Zato ne čakajte in se oglasite na LU Kočevje, kjer vam bomo z veseljem podrobneje predstavili vse naše programe. Vabljeni tudi v naše Svetovalno središče LU Kočevje, kjer pri sodelavki Meliti Oražem pridobite informacije o različnih možnostih izobraževanja ali usposabljanja. Lahko pa nas pokličete na 01 89 38 270 ali 051 414 706.
Zapisala: Sonja Hribar, organizatorica izobraževanja odraslih

Posted in Aktualno, Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc 2016 - 2019.