S pomočjo obrazca se lahko prijavite v želeno izobraževalno obliko. Pomembno je, da vpišete pravilne podatke, saj bomo na podlagi prejetih informativnih prijavnic vsem zainteresiranim posredovali dodatne oz. podrobnejše informacije in navodila za potrditev prijave.

Vas zanimajo aktualne vsebine Ljudske univerze Kočevje?

Prijavite se na naša e-obvestila:

Kaj vas najbolj zanima?

Vse aktivnosti LU Kočevje
Šolske oblike
Aktivnosti za zaposlene
Aktivnosti za brezposelne
Aktivnosti za starejše
Aktivnosti za Rome
Računalniški, jezikovni in splošni tečaji
Tečaji za potrebe dela
Večgeneracijski center Skupaj

Obvestilo

Da bi bila lahko vaša uporabniška izkušnja še boljša, vas prosimo, da izberete načine, kako lahko komuniciramo z vami in namen:
Strinjam se, da mojo e-pošto uporabljate za namene obveščanja po elektronski pošti.
Strinjam se, da moje podatke uporabljate za namene prilagojenega online oglaševanja.

* S klikom na gumb »Prijava« dovoljujem, da Ljudska univerza Kočevje do preklica hrani in obdeluje moje osebne podatke za namene, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti na spletnih straneh Ljudske univerze Kočevje in mojih zanimanj z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb.
* S klikom na gumb »Prijava« dajem izrecno privolitev, da lahko Ljudska univerza Kočevje zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence zanimanja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z vsebino na spletnih straneh Ljudske univerze Kočevje.

Z zbranimi podatki bomo rokovali odgovorno, obenem pa nam bodo podatki v pomoč, da vas bomo obveščali o zadevah, ki vas zanimajo, kar za vas pomeni boljšo uporabniško izkušnjo. Vašo odločitev lahko spremenite kadarkoli; lahko preprosto posodobite vaše nastavitve oz. kliknete na »Odjavite se z mailing liste« (v nogi vsakega prejetega maila). Za marketing avtomatizacijo uporabljamo platformo Mailchimp. S potrjeno prijavo se strinjate, da bodo vaši podatki posredovani Mailchimpu, ki jih bo obdeloval v skladu z njihovimi splošnimi pogoji.