OBRAZEC ZA SAMOPREVERJANJE NEFORMALNO PRIDOBLJENEGA ZNANJA za izobraževalni program GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE, SPI:
Modul – DEKORACIJE
Modul – DELIKATESNA KUHINJA
Modul – KOMUNICIRANJE IN POSLOVANJE
Modul – MEŠANJE PIJAČ
Modul – OSKRBA NA DOMU
Modul – PEKA PECIVA
Modul – POSTREŽBA IZREDNIH OBROKOV
Modul – POSTREŽBA PIJAČ
Modul – POSTREŽBA REDNIH OBROKOV
Modu – PRIPRAVA JEDI PRED GOSTOM
Modul – SLOVENSKA VINA
Modul – SLOVENSKE NARODNE JEDI
Modul – TEKSTILIJE

OBRAZEC ZA POTRJEVANJE NEFORMALNO PRIDOBLJENEGA ZNANJA za izobraževalni program GASTRONOMSKE IN HOTELSKE STORITVE, SPI:
Modul – DEKORACIJE
Modul – DELIKATESNA KUHINJA
Modul – EKO TURIZEM
Modul – KOMUNICIRANJE IN POSLOVANJE
Modul – KREATIVNOST
Modul – KULTURA BIVANJA
Modul – MEŠANJE PIJAČ
Modul – OSKRBA NA DOMU
Modul – OSNOVE V GOSTINSTVU
Modul – PEKA PECIVA
Modul – PEKA PIC
Modul – POSTREŽBA IZREDNIH OBROKOV
Modul – POSTREŽBA PIJAČ
Modul – POSTREŽBA REDNIH OBROKOV
Modul – PRIPRAVA IZREDNIH OBROKOV
Modul – PRIPRAVA JEDI PRED GOSTOM
Modul – PRIPRAVA POSAMEZNIH SKUPIN JEDI
Modul – PRIPRAVA REDNIH OBROKOV
Modul – SLOVENSKA VINA
Modul – SLOVENSKE NARODNE JEDI
Modul – TEKSTILIJE