Dnevi svetovalnih središč 2019

Dnevi svetovalnega središča 2019 bodo potekali od 25. do 27. 9. 2019 v okviru 8. regijskega Festivala zaTE.

Organizator festivala je RIC Novo mesto skupaj z Zavodom za zaposlovanje OS Novo mesto in Zavodom za zaposlovanje OS Ljubljana, UD Kočevje. Izvedbo festivala omogočajo tudi druge ljudske univerze v regiji: Podjetniški inkubator Kočevje, OE LU Kočevje, ZIK Črnomelj in CIK Trebnje ter druge sodelujoče organizacije. Festival se bo odvijal v Novem mestu, Kočevju, Črnomlju in Trebnjem.

Celotni program Festivala zaTE  si lahko ogledate s klikom na spodnjo sliko:

Program dogodkov v Kočevju:

Prvi dan bo v Kočevju predstavitev Svetovalnega središča na stojnici znanja na Tržnici Kočevje. Ob animacijskih aktivnostih bodo obiskovalci pridobili informacije o izobraževalni ponudbi za odrasle v lokalnem okolju. Na stojnici bo strokovno osebje na voljo za vse informacije glede izobraževanja in razvoja kariere. Vabljeni, da zavrtite kolo sreče in se preizkusite v animacijskih aktivnostih!

Drugi dan pa bodo potekale delavnice o vseživljenjskem učenju, veščinah iskanja zaposlitve, učenju slovenščine, oblikovanju prvega vtisa pred bodočim šefom in oblikovanju dobre samoocene. Vsi dejavniki so ključni za osebni razvoj kariere in napredovanje posameznika v okolju.

Aktivirajte se, pridite na dogodke in zavrtite kolo sreče na stojnici znanja.

Več informacij:
Maja Rupnik, svetovalka Svetovalnega središča Pokolpje
telefon 01 8938273; e-naslov: maja.rupnik@lu-kocevje.si

Posted in Aktualno, Svetovalno središče Pokolpje.