Devet programov pod streho

Izteklo se je koledarsko leto 2017 in z njim še eno uspešno obdobje izobraževalnih programov za zaposlene. Od septembra do decembra smo na LU Kočevje v program Pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2016 do 2019 vpisali 110 udeležencev.

Namen programov je dvig zmožnosti zaposlenih, s katerimi bodo lahko izboljšali svoj položaj na trgu dela. Nizu zaključenih programov smo dodali tri jezikovna izobraževanja in šest računalniških tečajev. Udeleženci so pridobili ali nadgradili svoje znanje angleškega in nemškega jezika. Na področju računalništva so poglabljali poznavanje Worda, Excela in ostale programske opreme.

Z izvedbami še nismo zaključili. Do konca tekočega šolskega leta načrtujemo vpis v šest jezikovnih tečajev in v deset računalniških tečajev. Prijavite se čim prej in si zagotovite svojo mesto (Sonja Hribar, 051 414 706).

Izobraževanja znotraj omenjenega projekta so za zaposlene brezplačna, saj jih sofinancirate Ministrstvo za izobraževanje znanost in šport in Evropski socialni sklad.

Zapisala: Sonja Hribar, organizatorica izobraževanja odraslih

 

Posted in Aktualno.