Delavnico kuhanja marmelade in džema iz ekološko pridelanih pridelkov in način dekoriranja izdelkov smo izvedli v sodelovanju s članicami Društva podeželskih žena Ribnica.

Učenci OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica spoznali postopek priprave marmelade. 

Več si lahko preberete oz. ogledate na spodnjih povezavah in v fotogaleriji.

Prispevek predsednice DPŽ Ribnica – Marinka Vesel
Prispevek OŠ dr. Franceta Prešerna – Andreja Zdravič Bauer
Prispevek o projektu – mesečna oddaja LU Kočevje na radiu Univox
Članek v lokalnem časopisu Kočevar
TV posnetek lokalne TV o aktivnostih in promoviranje projekta Leader
Prispevek za glasilo Odmevi v Loškem potoku – TD Loški potok
Prispevek za glasilo Odmevi v Loškem potoku – mentorica

{AG}Leader-OSFPRibnica_kuh{/AG}