Delavnica kuhanja marmelade in džema iz ekološko pridelanih pridelkov in način dekoriranja izdelkov na OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica

Delavnico kuhanja marmelade in džema iz ekološko pridelanih pridelkov in način dekoriranja izdelkov smo izvedli v sodelovanju s članicami Društva podeželskih žena Ribnica.

Učenci OŠ dr. Franceta Prešerna Ribnica spoznali postopek priprave marmelade. 

Več si lahko preberete oz. ogledate na spodnjih povezavah in v fotogaleriji.

Prispevek predsednice DPŽ Ribnica – Marinka Vesel
Prispevek OŠ dr. Franceta Prešerna – Andreja Zdravič Bauer
Prispevek o projektu – mesečna oddaja LU Kočevje na radiu Univox
Članek v lokalnem časopisu Kočevar
TV posnetek lokalne TV o aktivnostih in promoviranje projekta Leader
Prispevek za glasilo Odmevi v Loškem potoku – TD Loški potok
Prispevek za glasilo Odmevi v Loškem potoku – mentorica

{AG}Leader-OSFPRibnica_kuh{/AG}

Posted in Nekategorizirano.

Dodaj odgovor