Teden medgeneracijskega učenja v novembru 2013

Ljudske univerze, članice Zveze ljudskih univerz Slovenije, so prepoznale veliko potrebo po organiziranem in ciljno usmerjenjem medgeneracijskem učenju, zato bomo na 28 univerzah odprli Centre medgeneracijskega učenja. Programi medgeneracijskega učenja, ki bodo pilotno prvič potekali v zadnjem tednu novembra, predstavljajo skrbno načrtovane, vsebinsko pestre dejavnosti, ki bodo generacije povezovale pri izmenjavi znanj in izkušenj v obojestransko korist. Celoten članek si lahko ogledate na spodnji povezavi. 

V tednu med 25. in 29. novembrom 2013 bo v organizaciji Ljudske univerze Kočevje potekal TEDEN MEDGENERACIJSKEGA UČENJA, namenjen spodbujanju  in ustvarjanju sinergije, ki nastaja pri medgeneracijski izmenjavi specifičnih znanj in veščin. Vključite se v delavnice, kjer bomo skupaj spoznavali moč sodelovanja in trajnostnega učenja.
Koledar dogodkov v TEDNU MEDGENERACIJSKEGA UČENJA v organizaciji Ljudske univerze Kočevje si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Partnerji v projektu Center medgeneracijskega učenja soLjudska univerza KočevjeGimnazija in srednja šola KočevjeDruštvo upokojencev Kočevje, Društvo invalidov Kočevje, Društvo podeželskih žena Kočevje, Osnovna šola Ljubo Šercer Kočevje in  Šent – Dnevni center Kočevje.

Oglejte si še naslednje povezave:

Članek Zveze ljudskih univerz o centrih medgeneracijskega učenja
Napovednik vseh dogodkov v Tednu medgeneracijskega učenja 
Koledar dogodkov v TEDNU MEDGENERACIJSKEGA UČENJA v organizaciji Ljudske univerze Kočevje
Poročilo o izvedbi tedna medgeneracijskega učenja
Zaključek tedna medgeneracijskega učenja – utrinki
Fotogalerija tedna medgeneracijskega učenja

INFORMACIJE:
Milena Petek
tel: +386 (0)1 89 38 272
mail: milena.petek@lu-kocevje.si

 
 
 
Posted in Aktualno, Center medgeneracijskega učenja.

Dodaj odgovor