7. regijski festival zaTE – znanje aktivira te tudi v Kočevju

Vabljeni na Dneve svetovalnih središč, ki bodo potekali od 25. do 28. septembra 2018. V tem času bo organiziran 7. regijski festival zaTE – Znanje aktivira te,  ki ga izvaja RIC Novo mesto v sodelovanju z Zavodom za izobraževanje in kulturo Črnomelj, Ljudsko univerzo Kočevje, Centrom za izobraževanje in kulturo Trebnje in drugimi organizacijami.

Regijski festival zaTE je največji karierni dogodek v naši regiji, ki se bo odvijal v Novem mestu, Črnomlju, Kočevju in Trebnjem.  Letošnji program festivala ponuja informacije in koristna znanja za izboljšanje zaposlitvenih možnosti ter kompetenc za aktivnejše življenje v prihodnosti. Svetovali vam bomo tudi glede možnosti brezplačnega izobraževanja.

V vseh dneh festivala bodo potekale brezplačne delavnice tako za zaposlene kot brezposelne, udeležence izobraževanja odraslih, srednješolce in priseljence. Program delavnic in strokovnih dogodkov 7. regijskega Festivala zaTE si lahko ogledate s klikom na spodnjo sliko.

Program delavnic in strokovnih dogodkov 7. regijskega Festivala zaTE, ki se bodo odvijali v Kočevju, si lahko ogledate s klikom na spodnji sliki.

Festival se v Črnomlju, Trebnjem in Kočevju odvija v okviru dejavnosti Svetovalnega središča Pokolpje ter projekta Svetovanje od 2016 do 2022. Udeležba na dogodkih festivala je brezplačna, ker je dejavnost sofinancirana s strani Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada.

Izvedbo festivala omogočajo vse sodelujoče organizacije.

Aktivirajte se in se udeležite dogodkov festivala v vašem kraju!

Posted in Aktualno.